Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Почти съм сигурен че е термостата извън градско една идея под 80 градуса градско 80 или малко над 80.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• И при мен държи същата температура извънградско през зимата, мисля, че е нормално, не се притеснявай.

П.С. И при мен индикаторите са на 40-80 градуса.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        Почти съм сигурен че е термостата извън градско една идея под 80 градуса градско 80 или малко над 80.
        При мене е точно както при теб, точно на 80 градуса или съвсем малко над 80, градско и извънградско. А и не би трябвало да има значение градско ли е извънградско ли е ако ти бачка термостата правилно. Също така уреда може да послъгва... ако има вариант мерете с термометър или в друга 145/6 с ръчичка на парното като загрее.
        145 1.7 16V Boxer

Comment

• И мойто уред е 40-80-120. И мойто уред рядко минява 80, но си е нормално, нема да се коркаш
          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Малко странен въпрос...ама нормално ли е да имам евробукса под задната седалка? Като я вдигна, под нея има някакво "киче" (тая дума много ме кефи) и под него си стои самотна една евробукса, свързана с кабели със всичко Помислих си да не е подготовка за чейнджър, ама техните букси не са ли кръгли? И втори въпрос - сложих си елипси на кората, но се чудя откъде най-лесно мога да намеря кабелите, които отиват към задните говорители, за да взимам сигнал от тях Понеже под пласмасовите прагове на предните врати минава сноп от около 1 милиард кабели, а и е много неудобно..трудно се стига до тях. Ако има някой колега с елипси на кората, нека сподели къде ги е свързал.
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

• аз моите сам ги варзал за задните колони на вратите махнах колоните оголих лейо кабелите и ги вързах и си дъни
              sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc

Comment

• Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщение
                аз моите сам ги варзал за задните колони на вратите махнах колоните оголих лейо кабелите и ги вързах и си дъни
                А кабела някъде през средната колонка ли го прекара?
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• Само на боксерови двигатели ли е това или на T.S. също. Аз съм с фейслифта и е индикатор 50 - 90 - 130
                  Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                  146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                  Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Преди facelift-a са 40-80-120,после стават 50-90-130
                    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                    sigpic

Comment

• Аз да попитам нещо свързано с алармата, че да не пускам тема. Та от известно време като я пусна си заключва както си е по реда и изсвирва 1 път и я остава да си седи и тя сама си решава да се пусне и пищи ли пищи. Пробвах да сменя батерийката на дистанционното но след 3 опита с чисто нови батерий реших да пиша тук. Мисля, че не е оригинална аларма, защото се намира зад шофьорския фар и е хваната с 1 рапитка. Та въпроса ми е дали някой знае от какво се получава така и как да разбера каква ми е алармата за да търся как да я настроя? И евентуално ако се налага да ходя на алармаджия да ми кажете каде има добър такъв. Благодаря предварително!

Comment

• моята изсвирва 1 път когато не ми е затворена добре някоя врата или капак, но пък после не се включва...има ли шанс да имаш подобен проблем, например да не ти натиска капака достатъчно добре сигнализатора и да ти отчита че не ти е затворен?
                        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

• Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                          моята изсвирва 1 път когато не ми е затворена добре някоя врата или капак, но пък после не се включва...има ли шанс да имаш подобен проблем, например да не ти натиска капака достатъчно добре сигнализатора и да ти отчита че не ти е затворен?
                          Ами изрично слизам до доло да я проверявам и затварям всички врати капаци и прозорци (като едва ли не ги трясвам) и ефекта е 0. Нямам никаква друга идея от какво може да е. Дори провех всички бушончета да не би да има някой изгорял който да я задейства тая аларма, но сега е тъмно вече пък и не ми се вярва от това да се пуска.

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                            Аз да попитам нещо свързано с алармата, че да не пускам тема. Та от известно време като я пусна си заключва както си е по реда и изсвирва 1 път и я остава да си седи и тя сама си решава да се пусне и пищи ли пищи. Пробвах да сменя батерийката на дистанционното но след 3 опита с чисто нови батерий реших да пиша тук. Мисля, че не е оригинална аларма, защото се намира зад шофьорския фар и е хваната с 1 рапитка. Та въпроса ми е дали някой знае от какво се получава така и как да разбера каква ми е алармата за да търся как да я настроя? И евентуално ако се налага да ходя на алармаджия да ми кажете каде има добър такъв. Благодаря предварително!
                            Колега, преди много време имах същия проблем. След адски много мъки сам разбрах, че като съм карал от друсането предният капак леко се е открехнал нагоре и алармата полудява. След като си го регулирах се оправи. Дано съм помогнал.
                            "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

• Първоначално публикувано от mdterziev Покажи съобщение
                              Колега, преди много време имах същия проблем. След адски много мъки сам разбрах, че като съм карал от друсането предният капак леко се е открехнал нагоре и алармата полудява. След като си го регулирах се оправи. Дано съм помогнал.
                              Много благодаря колега, оказа се найстина предният капак. Слезнах го проверя (отворих го и затворих) пуснах алармата и до сега гък не е казала. Следващият въпрос ми е как го регулира ?

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                                Аз да попитам нещо свързано с алармата, че да не пускам тема. Та от известно време като я пусна си заключва както си е по реда и изсвирва 1 път и я остава да си седи и тя сама си решава да се пусне и пищи ли пищи. Пробвах да сменя батерийката на дистанционното но след 3 опита с чисто нови батерий реших да пиша тук. Мисля, че не е оригинална аларма, защото се намира зад шофьорския фар и е хваната с 1 рапитка. Та въпроса ми е дали някой знае от какво се получава така и как да разбера каква ми е алармата за да търся как да я настроя? И евентуално ако се налага да ходя на алармаджия да ми кажете каде има добър такъв. Благодаря предварително!
                                Какви са батериите, че дистанционното ми се нуждае от смяна, може да те оттърва поне от едната батерия

Comment

Working...
                                X